Detalii Excursie:

.

 TÂRGUL DE CRACIUN
LA PRAGA-BRATISLAVA-BUDAPESTA
   
Ziua 1. Plecare din Timisoara dimineata devreme, pe ruta Timisoara - Oradea – Budapesta – Bratislava – Praga. Popas la Bratislava (Oradea-Bratislava ~ 500 km), capitala Slovaciei, unde facem o plimbare ghidata prin parcul Castelului, apoi urmeaza o plimbare ghidata in Orasul Vechi – Catedrala, Poarta Sf Mihail, Vechea Primarie; scurt timp liber in magia Pietei de Craciun.  Ne continuam drumul spre Praga, Orasul de Aur, sau Orasul celor 100 de turnuri unde sosim seara. Cazare.
Ziua 2. Mic dejun. Continuam vizita orasului Praga: Castelul  cu Srăduţa Aurarilor, Palatul Regal, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vitus. Coborâm pe Strada Nerudova si Podul Carol. Timp liber pentru a savura Targul de Craciun..Cazare.
Ziua 3.  Dupa mic dejun, ne indreptam spre  Budapesta, unde urmeaza un tur panoramic al Budapestei, Perla Dunarii cu Muntele Gellert, Cetatea Buda, Bastonul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Caterdala Sf. Stefan, etc. Vizitam Targul de  Craciun. Pornire spre casa; sosire  in tara seara/ noaptea.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

08.12; 15.12.2017

150 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 15 euro

Supliment camera single:  40 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 15-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 7 zile inainte de plecare.
Tariful include:
- transport cu autocar clasificat international de 3*/ in caz de grup mic, transportul se realizeaza cu microbuz/autocar 30 locuri
- 2 nopti cazare la hotel 3* în Praga,  mic dejun bufet, în camere duble sau triple, cu baie proprie cu dus
- ghid turism
Tariful nu include:
- intrările la obiectivele turistice din program (aprox. 12 euro)
- cinele optional – informatii in saptamana plecarii, se transmit imreuna cu detaliile de plecare.
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti.

Agenţia îşi  rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar