Detalii Excursie:

.

  

     TURUL TARGURILOR DE CRACIUN
            VIENA-PRAGA-BUDAPESTA
 

Ziua 1. (Timisoara -Viena~650 km) Plecare din Timisoara, pe ruta Timisoara - Oradea – Budapesta – Viena, unde incepem cu un tur de oraş panoramic cu autocarul Parcul de distracţii Prater, UNO City, Donauturm, Casa Hundertwasser, apoi clădirile de pe Ringstrasse – Urania, Regierungsgebaude, Poşta Imperială, Galeria MAK, Kursalon, Opera Vieneză, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinţe ale Naturii, Maria Terezien Platz, Parlamentul, Primăria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmează un tur pietonal cu vizitarea următoarelor obiective pe dinafară : Palatului Hofburg – Tezaurul, Muzeul Sisi, Biserica Augustinilor, Graben, Biserica Sf. Petru, Stephansdom, Kartnerstrasse cu Biserica Capucinilor si Cripta Imperiala. Timp liber in centrul Vienei pentru a savura Targul de Craciun cu produsele artizanale, cu bauturile si gustarile specifice. Cazare, cina opţional la restaurantul hotelului.
Ziua 2. Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi la un centru comercial in zona Viena. Ne indreptam spre Praga. (Viena-Praga~300 km). Sosire la Praga, Orasul de Aur, sau Orasul celor 100 de turnuri , unde urmeaza un tur pietonal cu Turnul Munitiei, Casa Reprezentativa Pragheza, Piata Orasului Vechi, unde admiram Biserica Tyn, Biserica Sf. Nicolae, Vechea Primarie, Orologiul. Cazare.
Ziua 3. Mic dejun. Continuam sa vizitam Praga, - Castelul cu Straduta Aurarilor, Palatul Regal, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vit. Pauza de masa – optional masa de pranz cu bere  la un restaurant traditional ceh. Coborâm pe Strada Nerudova apoi trecem Podul Carol spre Piata Orasului Vechi. Timp liber, pentru a savura atmosfera Pietei de Craciun. Cazare.
Ziua 4. Mic dejun. Pornire spre Budapesta, unde urmeaza un tur panoramic al Budapestei, Perla Dunarii cu Muntele Gellert, Cetatea Buda, Bastonul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Caterdala Sf. Stefan, etc. Vizitam Targul de Craciun. Pornire spre casa; sosire  in tara seara tarziu.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

30.11.2017

199 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 15 euro
Supliment camera single:  50 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 15-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Tariful include:
- transport cu autocar clasificat international de 3*/in caz de grup mic, transportul se realizeaza cu microbuz/autocar 30 locuri
- 2 nopti cazare la hotel 3* în Praga,  1 noapte cazare la Viena la hotel-pensiune 3-4*  mic dejun bufet, în camere duble sau triple, cu baie proprie cu dus
- ghid turism din partea agentiei
Tariful nu include:
- intrarile la obiectivele turistice din program (aprox. 12 euro  – Praga  cu tur ghidat)
- cinele optional – informatii in saptamana plecarii, se transmit imreuna cu detaliile de plecare.
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti.
Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar