Detalii Excursie:

.

 Târgul de Crăciun la Viena si Budapesta
    
      
 Ziua1 - Plecare din Timisoara. Oprire la complexul Parndorf pentru cumpărături, 2-3 ore. Ne continuam drumul spre SCS, marele complex comercial. Cazare si cina optional la hotel.

Ziua 2 - Dupa mic dejun, incepem cu un tur de oraş panoramic cu autocarul – Parcul de distracţii Prater, UNO City, Donauturm, Casa Hundertwasser, Palatul Belvedere, apoi clădirile de pe Ringstrasse – Urania, Regierungsgebaude, Poşta Imperială, Galeria MAK, Kursalon, Opera Vieneză, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinţe ale Naturii, Maria Terezien Platz, Parlamentul, Primăria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmează un tur pietonal cu vizitarea următoarelor obiective pe dinafară : Palatului Hofburg – Tezaurul, Muzeul Sisi, Biserica Augustinilor, Graben, Biserica Sf. Petru, Stephansdom, Kartnerstrasse cu Biserica Capucinilor si Cripta Imperiala. Timp liber in centrul Vienei pentru a savura Targul de Craciun cu produsele artizanale, cu bauturile si gustarile specifice. Cazare, cina opţional la restaurantul hotelului.

Ziua 3 - Mic dejun. Vizita  Palatul Schönbrunn. Ne indreptam spre  Budapesta, unde urmeaza un tur panoramic al Budapestei, Perla Dunarii cu Muntele Gellert, Cetatea Buda, Bastonul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, etc. Vizitam Targul de Craciun. Pornire spre casa; sosire  in tara seara tarziu.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

01.12; 08.12; 15.12.2017

150 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 15 euro

Supliment camera single:  20 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 15-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

Tariful include :       
- transport cu autocar  clasificat internaţional de 3*
- 2 nopţi cazare la hotel-pensiune de periferie de 3-4* în Viena, în camere duble si triple, conform solicitarii,
cu mic dejun bufet - ghid însoţitor

Tariful nu include:       
- intrările la obiectivele turistice din Viena
- asigurarea medicală si asigurarea storno
- opţional: cina meniu (supă, fel de bază, desert) - 10 euro/zi  se confirmă sau se infirmă la înscriere şi se achită la faţa locului
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti.

 

Agenţia îşi  rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar