DESTINATII - ITALIA - LIDO-DI-JESOLO


Oferte Destinatii:


Lido di Jesolo, Italia


- Prezentare generala

- Lido di Jesolo - Prima statiune de talie internationala a Italiei- se afla pe litoralul Marii Adriatice, in partea de nord est a Italiei, doar la 45 km de Venetia (legaturi zilnice cu autobuzul si vaporul).
Distanta mica la plaja (lunga de ca 15 km), adancimea mica a apei, numarul mare de apartamente si hoteluri la preturi rezonabile, fac din Lido di Jesolo o excelenta destinatie de vacanta pentru familiile cu copii si tineret. Statiunea ofera o larga gama de baruri, cofetarii, restaurante, discoteci, precum si alte posibilitati de distractie. Dar atractiile sunt numeroase si pentru iubitorii de sport si distractii: facilitati pentru sporturi de apa, magazine, viata de noapte bogata (discoteci, baruri etc.), restaurante cu specific. Si nu in ultimul rand - fascinatia Venetiei, unde puteti ajunge in doar 1 ora, bucurindu-va si de o plimbare pe mare catre centrul istoric.

Venetia este un adevarat miracol, un oras special care, cu palatele, canalele si lagunele sale atrage vizitatori din toate colturile lumii tot timpul anului.
De recomandat o plimbare la pas dea lungul stradutelor-labirint, placand de la Piazzale Roma si pana la Piazza San Marco. Aici o pauza de cateva ore pentru a admira minunatiile magnifice ale acestui loc sau de a asculta, in special vara orchestre cantand frumoase melodii romantice sau de salon. Apoi, reantoarcerea spre seara, de-a lungul Grand Canale cu \'\'vaporetto\'\' , prilej de a admira frumoa-sele palate si case venetiene superb luminate. O asemenea excursie, este o adevarata placere si unul dintre cele mai bune moduri de a cunoaste Venetia de pe uscat ca si de pe apa.
O plimbare cu gondola poate incheia o seara de vis!

De neomis in vizita in Venetia :
- Canal Grande
- Piazza San Marco
- Dodgepalatset
- Magazinele pe podul Rialto si colectiile de arta de la galeria academica.

i trebuie sa viziteze Sharm El Sheikh datorita numeroaselor sale centre de scufundari presarate de-a lungul celor 10 km de plaja.