DESTINATII - GRECIA - KAVOS-CORFU


Oferte Destinatii:


Kavos - Corfu, Grecia


- Prezentare generala

- Insula Corfu, cea mai mare dintre insulele Ionice – Paxi, Lefkada, Kefallonia, Zakynthos si Kythira – are un farmec aparte datorita atat peisajului idilic, cat si amprentei pe care cultura venetiana si britanica a lasat-o mostenire de-a lungul dominatiei asupra insulei.
Farmecul insulei provine si din manastirile de munte, cladirile cu arhitectura venetiana, satele traditionale grecesti, pomii de maslin vechi de sute de ani, faimoasele vinuri, plajele cu nisip auriu si albastrul divin al marii.


Insula Corfu – “tinutul minunat si bogat a lui Homer”- este vizitata de peste un milion de vizitatori in fiecare an, care aleg in special statiunile cele mai luxoase.
Orasul Corfu este asezat pe relicvele diferitelor civilizatii care s-au impletit aici de-a lungul timpului, creind o atmosfera unica: “Orasul Corfu este Venetia si Napoli, un pic din Franta si un strop din Anglia, si bineinteles este Grecia ”
Petrecerile, zilele “lenese” topite de soarele care scalda insula in fiecare zi sunt tot atatea motive pentru a alege aceasta destinatie.

Corfu este insula pădurilor şi munţilor, cu sate cu case albe, ascunse în văi, ştranduri cu nisip şi cu locuitorii vestiţi pentru ospitalitatea lor. Insula dispune de toate trăsăturile necesare pentru o vacanţă perfectă, îmbinând stilul grecesc cu cel italian. Descoperiţi această perlă a Mării Ionice de o frumuseţe captivantă.