DESTINATII - GRECIA - PARALIA KATERINI


Oferte Destinatii:


Paralia Katerini, Grecia


- Prezentare generala

- Paralia este una dintre cele mai cunoscute statiuni turistice din Grecia de Nord.
Statiunea este situata la poalele muntelui Olimp, la 70 km de orasul Tesaloniki si la 900 km de Timisoara, pe Riviera Olimpului, scaldata de apele albastre ale Marii Egee si de soarele care va invita la plaja din mai pana in septembrie. Plajele din Paralia se disting prin nisipul lor auriu si apele curate, fiind premiate de organisme ecologice internationale pentru frumusetea si curatenia lor cu Drapelul Albastru. Sporturile maritime, catamaran, biciclete de apa, etc. completeaza jocul in mare. Pentru micii nostrii prieteni exista topogane cu apa si Luna Parc. Clima din Pralia este unica. Fiind inconjurata de munti are un aer curat si proaspat; temperatura ajunge in luna august la 35*C, dar muntii plini de verdeata si briza marii creeaza o senzatie de racoare.
Aici veti gasi hoteluri mici si primitoare cu o atmosfera familiala si servicii de calitate.
Plajele desavarsite, ca o imagine a unei picturi, marea cristalina albastra, viata de noapte non-stop si gusturile culinare,dar si nenumaratele propuneri de distractie si agrement, vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie una de vis si sa ramaneti, dupa vacanta in Grecia cu cele mai frumoase amintiri.
Va invitam sa veniti cu noi in Paralia ca sa va destindeti si sa va odihniti la malul Marii Egee, sa va distrati si sa constatati de aproape ca Zeii Olimpului nu si-au ales la intamplare acest loc.
IMPORTANT DE STIUT!
DESPRE APARTAMENTE
In Grecia apartamentele sunt simple dar util dotate.Dupa traditiile mediterane sunt pavate cu gresie.
Studiourile sunt compuse dintr-o incapere in care se afla atat locul de dormit cat si minibucataria, baia cu dus si terasa sau balcon. In studiouri pentru doua persoane in general sunt doua paturi simple iar in cele pentru trei persoane este un pat francuzesc (120-130cm lat) si un pat (90 cm) pentru o persoana. Va rugam sa luati in considerare eventualele diferente intre dimensiunile si amenajarea interioara a studiourilor.
Minibucatariile sunt dotate cu mobilier, frigider, plita electrica cu hota si toate ustensilele necesare pentru pregatirea unei mese. Turistii sunt rugati sa asigure in studiouri prosopul, sapunul, hartia igienica (este un sul la intrare), detergentul de vase, prosopul de bucatarie .
Curatenia: Studiourile se preiau curate dar curatenia acestora in timpul sejurului se asigura de catre turisti.
Predarea camerelor se face pana la ora 11.00 a.m. in ultima zi. Dupa aceasta ora bagajele se vor depune in spatiul/incapere pregatit si pus la dispozitia turistilor pana la plecare ( aprox. ora 19.00).