Detalii Excursie:

.

   

   PE URMELE MÂNTUITORULUI
ÎN TARA SFÂNTĂ
    23- 29 Martie 2018

Pret /persoana / 7 zile 650€

 


 Ziua 1 : Întalnire la Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timisoara  la ora 03:30 cu reprezentantul agenției pentru zborul spre Tel Aviv cu decolare la ora 06:00. Sosire pe aeroportul din Tel Aviv la ora 09:05 de unde grupul va fi preluat de către  ghidul român care va insoți grupul pe tot parcursul pelerinajului.Deplasare catrea orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel.  Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira  terasele suspendate.  Urcăm pe Muntele Carmel și vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul.  Cina si cazare in Nazareth /Tiberias.
Ziua 2 : Micul dejun. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”.  Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită opțională la Muzeul Nazaretului. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la fată” și continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizităm Biserica Anuntării cu izvorul Mariei, iar apoi urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cazare la acelasi hotel  în Nazaret/Tiberias.
Ziua 3:  Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”. Spre finalul zilei opțional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Cină și cazare în Betleem .
 Ziua 4: Micul dejun. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume.  Cină și cazare la acelasi hotel in Betleem.
Ziua 5: Micul dejun. Vizităm BethleemulBiserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine. Vizită la Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor și Peștera Ghetsimani. Opțional putem vizita și Biserica Adormirii Maicii Domnului. Parcurgem pe jos  Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii Cină și cazare în Betleem .
Ziua 6 :  Mic dejun. Ne indreptam spre sud, spre Ierihon, cel mai vechi oras din lume, fiind populat inca din anul 9000 i.Hr. Vizitam Biserica Asezamantului  Romanesc de aici,  apoi mergem la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit,  plecam spre Manastirea Sfantului Gherasim pentru a ne inchina la Moastele Sfintilor de acolo. Plecam apoi spre Tel Aviv- capitala administrativa. Facem un tur al ”orasului alb”, Partimoniu UNESCO si ne indreptam spre partea antica - Jafa cel mai vechi port din lume, vizitam Biserica Sf Petru, ne oprim la Lod-mormantul Sf. Gheorghe Biruitorul.  Seara cazarea si cina in Tel Aviv.
Ziua 7 : Transfer dimineata devreme la aeroportul Tel Aviv. Dupa formalitătile de plecare ne vom imbarca pe cursa W6 3594 cu decolare la ora 10:05 și sosire la Timisoara la  ora 13:10
ORARUL DE ZBOR:
TUR: W6 3593   06:00 – 09:05 
RETUR: W6 3594  -  09:55 – 13:20

TARIFUL  INCLUDE:

 • Biletul de avion  TSR - TLV - TSR - cu compania aeriană WIZZAIR
 • Cazarea: 7  nopţi la hoteluri de 3* si 4* si demipensiune ( mic dejun si cină)
 • Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.
 • Ghid vorbitor de limbă română
 • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

BONUS:  Urcarea la muntele Tabor !
TARIFUL NU INCLUDE:

 •  Bagajul de cala ( ~  45 eur/ pers)
 •  Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers)
 •  Supliment cameră single (200 eur/pers)
 •  Urcarea cu telecabina la Masada (25 eur/pers)
 • Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu ’’Peștele Sfântului Petru’’ (30 eur/pers)
 •  Asigurarea storno si asigurarea medicală
 • Inchiriere casti  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) - obligatorii


OBSERVAŢII:

 • Agentia tour operatoare poate schimba ordinea programului pe zile sau inlocui unele obiective din motive de securitate in functie de programul festivitailor si posibilitatilor de participare
 • De asemenea, programul pe zile - ordinea vizitelor - poate fi modificat, cu păstrarea integrala a vizitelor menţionate în program.
 • Orele plecare/sosire, pot suferi modificari nesemnificative.
 • Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.
 • Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Agenţia nu poate fi făcuta răspunzătoare pentru astfel de situaţii, ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea în Israel şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statul israelian.
 • În preţul biletului de avion este inclus transportul bagajelor, în limita a 20 kg/pasager, atât la dus cât şi la întors (kg suplimentare se plătesc conform tarifelor stabilite de companiile de zbor, g)
 • Categoria hotelurilor este cea atribuită de autorităţile locale.
 • Shekelul nou este moneda oficială a statului Israel Un shekel nou valorează 100 de agorot noi.
 • Recomandăm sa aveţi la dumneavoastră dolari americani.

Tariful este valabil pentru minim 25 de persoane.
Daca grupul va fi mai mic de 25 de persoane tariful se va majora.

 

[sus]