Detalii Excursie:

. contact       

OFERTA DE SCHI - SLOVENIA 2018
03.02 - 10.02.2018
Zona de schi Bohinj cuprinde 7 stațiuni de schi Slovene, un total combinat de 35 de kilometri de schi, 92 de pârtii individuale, deservite de 55 de teleschiuri. Skipass-ul vă permite să schiati în oricare dintre zonele de schi din Bled, Kobla, Kranjska Gora, Krvavec, Soriska Planina, Stari Vrh și Vogel. Altitudinea cea mai joasa 500 m, lifturile urca pana la 1971 m

Bohinj Ski Area : 17 3732 6  Ski lift : 55

 

 

 


Bohinj Eco Hotel 4*
Bohinj Eco este un hotel de 4 stele, o oază de linişte şi confort la marginea Parcului Național Triglav, la 6,5 ​​km de lacul Bohinj și la 20 km de lacul Bled. Hotelul oferă camere cu decorațiuni interioare realizate din materiale naturale și vedere panoramică la Alpii Iulieni. Accesul WiFi este gratuit.
Deschis în iunie 2009, Bohinj Eco este primul hotel ecologic din Slovenia. Acesta are o stație de realimentare pentru mașini electrice și hibrid. Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri din bucătăria slovenă și internațională, dar și preparate speciale vegetariene și cu conținut scăzut de calorii, pregătite cu ingrediente ecologice certificate, de provenienţă locală.
Camerele au mochetă hipoalergenică și ferestre din podea până în tavan, care se pot deschide larg. Toate au aer condiționat, încălzire prin pardoseală, TV cu ecran plat, minibar, halate de baie și papuci.
Oaspeții din majoritatea camerelor au acces gratuit la parcul acvatic de peste 3500 m², care oferă piscine interioare și în aer liber, tobogane cu apă și diverse atracții pentru copii. La un cost suplimentar, oaspeţii se pot bucura de zona de wellness şi spa exclusivistă de la ultimul etaj al Hotelului Bohinj Eco, care include saune și o piscină cu vedere panoramică.
Iarna, oaspeţii pot practica diverse activităţi, precum schi, patinaj pe gheață pe lacul Bohinj, drumeţii, schi-alpinism, excursii cu rachete de zăpadă, echitație şi multe altele. Hotelul are un depozit pentru echipamentul de schi.
În zonă există un parc de aventuri și oportunităţi de drumeții, alpinism și rafting. Oaspeţii au la dispoziţie un depozit pentru biciclete și pot închiria biciclete. Hotelul are o parcare privată securizată. Cascada Savica se află la 10 km. 

 

 

 
 
 
 


   PRET :

 

Pretul include :

NOTA:

 


[sus]